Colofon

De organisatie van de CONRAD Twente Rally, Stichting Twente Rally, draait uitsluitend op vrijwilligers en sponsoren welke de rallysport in Nederland een warm hart toedragen. De organisatie van een evenement van het formaat van de CONRAD Twente Rally (30.000 toeschouwers, verdeeld over de verschillende locaties) begint al in januari met de concepten en mogelijkheden voor de nieuwe editie. In de aanloop naar het evenement zijn tientallen mensen druk met de voorbereidingen, tijdens het weekend zijn bijna 1000 vrijwilligers actief om alles in goede banen te leiden. De belangrijkste taak van de vrijwilligers is de veiligheid waarborgen voor zowel rijders als publiek, niet alleen langs de verschillende klassementsproeven maar ook in het wedstrijdcentrum.

Namens het organisatie comité,

Henk Bosscha, Voorzitter

 

 

Stichting Twente Rally is een nieuwe stichting opgericht in 2015 met als doel het organiseren van de Twente Rally voorheen door de voorgangers genoemd als Euregio Rally.
De organisatie van de Twente Rally, Stichting Twente Rally, draait uitsluitend op vrijwilligers en sponsoren welke de rallysport in Nederland een warm hart toedragen.

COLOFON:

Stichting Twente Rally
Locatie/adres permanent wedstrijdsecretariaat
Secretariaat Twenterally
’t Proggiehoes
Beckumerschoolweg 38
7554 PZ Beckum
info@twenterally.nl

Organisatiecomité:
Voorzitter: Henk Bosscha
Leden: Inge de Jong Lindner, Harry van Bemmelen, Wouter Koenderink, Gerard Grouve
Webmaster: Menno@autosoft.eu

Legend Twente Rally, Stichting Rallysport Twente (SRS)

De Stichting Rallysport Twente was tot 2015 de organiserende stichting van de voormalige Euregio Rally en heeft nu als doel het organiseren van de Legend Twente Rally.

Stichting Rallysport Twente
Permanent secretariaat
Woltersweg 58
7522 DD Hengelo (ov)
Voorzitter: B.J.Harmsen
legend@twenterally.nl

Top